Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Ανάλυση θεματολογίας

Με το Big HR Debate 2012 ανανεώνουμε το ετήσιο ραντεβού μας σε μια συνάντηση όπου θα παρουσιαστούν οι προβληματισμοί και προκλήσεις του HR στις ημέρες μας. Κυρίως όμως θα εστιάσουμε σε ιδέες, εφαρμοσμένες πρακτικές και δοκιμασμένες λύσεις, που εμπνέουν, καλλιεργούν, αναδεικνύουν και ενισχύουν την εμπιστοσύνη και την εξωστρέφεια στο περιβάλλον εργασίας, σαν θεμέλιο επιτυχίας! Και όπως πάντα αυτό θα γίνει στο πλαίσιο ενός «παραγωγικού» και εποικοδομητικού debate, όπου όλοι οι παρόντες προσκαλούνται να συμμετέχουν ενεργά!

Μια καινοτομία που το HR Debate διεκδικεί για φέτος είναι η live έρευνα που θα διεξαχθεί με τη μέθοδο DIGIVOTING! Καίριες ερωτήσεις πάνω στο θέμα της εμπιστοσύνης και της αναγκαίας εξωστρέφειας, θα απαντηθούν live από όλους τους συμμετέχοντες. Οι απαντήσεις τους θα συζητηθούν και θ'αποτελέσουν έναυσμα για συζήτηση ή debate από τα προσκεκλημένα έμπειρα στελέχη, προερχόμενα από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς και διάφορες εταιρείες, εκπρόσωπους Πανεπιστημίων, εμπνευσμένους Ομιλητές.

Επιπλέον, ζωντανά και λαμπερά παραδείγματα ανθρώπινης δύναμης και θετικής ενέργειας μοιράζονται μαζί μας το πώς η ψυχική δύναμη και η αληθινή θέληση μπορούν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε πρόκληση. Άνθρωποι ή ομάδες με σημαντικές και αναμφισβήτητες δυσκολίες, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, τα εμπόδια και ίσως και την ίδια τη φύση και αναδείχθηκαν νικητές!

Το Big HR Debate 2012, φιλοδοξεί μέσα σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη εποχή, να προσφέρει εποικοδομητική συζήτηση, που δεν θα παραθέτει απλά τα προβλήματα, αλλά θα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, να παρουσιάσει ιδέες και να προτείνει πρακτικές λύσεις. Να φέρει κοντά όλους εκείνους, που έρχονται μεν αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση, αλλά εστιάζουν τις δυνάμεις, την ενέργειά τους και τους στόχους τους στην επιβίωση μέσα από την επένδυση στους ανθρώπους.

Και τέλος να αναδείξει το γεγονός ότι όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους, από τη θέληση και την προσωπική μας δέσμευση και προσπάθεια στην αντιμετώπιση και υπέρβαση κάθε εμποδίου!

Η επένδυση στους ανθρώπους ξεκινά με την ανάγκη αλλαγής στις διαπροσωπικές σχέσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουμε και νικήσουμε τη δύσκολη αυτή συγκυρία. Η εμπιστοσύνη σαν Στρατηγικό Εργαλείο, το κόστος έλλειψης εμπιστοσύνης, το μοντέλο διαχείρισης και ο τρόπος μέτρησης θα αποτελέσουν αντικείμενο κεντρικής ομιλίας.

Το πρώτο πάνελ του συνεδρίου, θα εστιάσει σε ερωτήματα όπως: Πώς κερδίζει το HR την εμπιστοσύνη; Πώς εμπνέει τον οργανισμό και τα Στελέχη να το εμπιστευθούν; Ποιες είναι οι καλές πρακτικές που έφεραν θετικές αλλαγές κι ενίσχυσαν το κλίμα εμπιστοσύνης;

Το δεύτερο πάνελ θα αναλύσει τους τρόπους με τους οποίους το HR μπορεί να παρακινήσει το ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση δυναμικά και με εξωστρέφεια ... ΜΑΖΙ! Δημιουργώντας και αξιοποιώντας συνέργειες!

Απώτερος στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να διαδώσει το αισιόδοξο μήνυμα ότι:
Όταν υπάρχει θέληση, δεν υπάρχουν εμπόδια!

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team