Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012 Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟΙ

H Edenred, η εταιρεία που εφηύρε την διατακτική γεύματος Ticket Restaurant®, σχεδιάζει και χειρίζεται λύσεις που διευκολύνουν την ζωή των εργαζομένων, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα των εταιρειών. Στην Ελλάδα, περισσότερες από 5.500 επιχειρήσεις και 130.000 χρήστες απολαβάνουν τις λύσεις μας σε περισσότερα από 10.000 συμβεβλημένα σημεία πανελλαδικώς. Η εταιρική μας φιλοσοφία περιλαμβάνεται στις λύσεις μας, με κοινό χαρακτηριστικό την ευελιξία στον τρόπο χρήσης, και το ευρύ φάσμα επιλογών και αναγκών που καλύπτουν: Παροχές εργαζομένων: Ticket Restaurant® - Διαχείρηση εταιρικών εξόδων: Spendeo® - Κίνητρα & επιβράβευση: Ticket Compliments® Ticket Car®. Παγκοσμίως, η Edenred δραστηριοποιείται σε 42 χώρες, με 8.000 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας 750.000 εταιρείες και 43.000.000 δικαιούχους, σε 1.400.000 συμβεβλημένα καταστήματα.

Η EPSILON NET A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος όμιλος εταιρειών, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της Πληροφορικής, της παροχής ολοκληρωμένης ενημέρωσης και της κατάρτισης σε θέματα που άπτονται της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας και νομολογίας. Απασχολεί πάνω από 300 εργαζόμενους και είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Τα προϊόντα του ομίλου εμπιστεύονται περισσότεροι από 26.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα και περίπου 95.000 χρήστες.

Η EPSILON NET, μέσω της νέας θυγατρικής της Epsilon HR, αποτελεί τον αρτιότερο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και προσφέρει ένα μοναδικό portfolio πληροφοριακών συστημάτων HR σε συνδυασμό με την ενιαία διαχείριση υποσυστημάτων ωρομέτρησης και Employee Self-Service. Συνολικά, οι εφαρμογές της Epsilon Net και οι υπηρεσίες ενημέρωσης του εργατικού της κόμβου χρησιμοποιούνται πάνω από 4.500 επιχειρήσεις, ενώ περισσότεροι από 1.000.000 εργαζόμενοι αμείβονται μέσα από τις εφαρμογές Payroll & HR.

H Eurobank Business Services κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στον τομέα έκδοσης και διαχείρισης μισθοδοσίας, ενώ έχει εδραιωθεί και στον τομέα του Human Resources Outsourcing. Διαχειρίζεται τη μισθοδοσία για περισσότερους από 40.000 υπαλλήλους και 25.000 συνταξιούχους. Παράλληλα, διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο με περισσότερες από 600 εταιρείες πανελλαδικά που αντιπροσωπεύουν όλους τους κλάδους της οικονομίας. Τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, αναπτύσσοντας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα του Human Resources Outsourcing με την υποστήριξη εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων.

H HELLAS EAP είναι η εταιρία που εισήγαγε το 2001 τα διεθνή Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στον Ελληνικό επιχειρηματικό χώρο. Διαθέτει 40 χρόνια διεθνούς εμπειρίας και αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με αποκλειστικό αντικείμενο την παροχή EAP προγραμμάτων. Σήμερα η Hellas EAP εξυπηρετεί περισσότερους από 25.000 εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας. Η υλοποίηση των υπηρεσιών της ακολουθούν τα διεθνή Standards & Ethics του Employee Assistance Professionals Association Int. (EAPA) και του Employee Assistance European Forum (EAEF).

Η ICAP Group – με €63 εκατομμύρια έσοδα - είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Κύπρο. Οι People Solutions αποτελούν μία από τις 4 κατηγορίες υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος. Συγκεκριμένα, παρέχονται Επιλογή Στελεχών, Υπηρεσίες Απασχόλησης, Επαγγελματική Εκπαίδευση, Συμβουλευτική Ανθρώπινου Δυναμικού. Στα πλαίσια αυτά, συνεργάζονται με τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες KENEXA, Huthwaite, Ηοgan, C-ute και NorthgateArinso.

Το kariera.gr είναι το μεγαλύτερο website για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα.
Διαρκείς έρευνες για τη νέα γενιά, ανάλυση δεδομένων για την αγορά εργασίας, συνεχώς εξελισσόμενες υπηρεσίες στην προσέλκυση, επιλογή, διαχείριση και εκπαίδευση υποψηφίων, και ένα ευρύς, εξειδικευμένος κύκλος στρατηγικών συνεργασιών συνθέτουν το όραμά μας στην πράξη.
Στόχος είναι σε κάθε δράση μας να ενισχύουμε την απασχόληση.

H ManpowerGroup™ (NYSE:MAN) αποτελεί την κορυφαία διεθνώς εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού για σχεδόν 70 χρόνια. Τα εξειδικευμένα μας στελέχη συνδέουν πάνω από 600.000 ανθρώπους με αξιοπρεπείς και δημιουργικές θέσεις απασχόλησης καθημερινά, από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Μέσα από τα τέσσερα “brands” της ManpowerGroup - Experis™, Manpower™, ManpowerGroup™ Solutions, και Right Management™, βοηθάμε πάνω από 400.000 πελάτες σε 80 χώρες να βρουν το κατάλληλο ταλέντο, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις εύρεσης, διαχείρισης και ανάπτυξης ταλέντου. Η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 7η συνεχή χρονιά το 2017, ενώ παράλληλα αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρεία στον κλάδο.

Μια παγκόσμια δύναμη στις ασφάλειες Ζωής
Η MetLife Alico είναι εταιρία της MetLife Inc., η οποία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον τομέα των ασφαλειών, των συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και των ομαδικών ασφαλίσεων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας 90 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Στην Ελλάδα, η MetLife Alico αποτελεί «μέτρο αναφοράς», συνδυάζοντας οικονομική ευρωστία, φερεγγυότητα, επαγγελματισμό και υψηλές παροχές. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερες από 1.450 Ελληνικές και Διεθνείς επιχειρήσεις, δηλαδή 1 στις 3 ασφαλισμένες εταιρίες, εμπιστεύονται την MetLife Alico για την Ομαδική Ασφάλιση του Προσωπικού τους, ενώ τα υπό διαχείριση Κεφάλαια που εξυπηρετούν τις Συνταξιοδοτικές Παροχές των Ομαδικών Ασφαλιστηρίων Συμβολαίων ξεπερνούν τα 675.000.000 ευρώ.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ολλανδική εταιρεία ΤΝΤ Express κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο δραστηριοποίησής της σε παγκόσμιο επίπεδο παρέχοντας υπηρεσίες ταχυμεταφορών. Αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ευρώπη διαθέτοντας 30.329 οδικά οχήματα και 50 εμπορικά αεροσκάφη καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα ‘πόρτα-πόρτα’ εναέριο και οδικό δίκτυο ταχυμεταφορών στον κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυό της αριθμεί 2.653 διαμετακομιστικούς σταθμούς και γραφεία, ενώ η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες απασχολώντας 83.000 εργαζομένους παγκοσμίως και εξυπηρετώντας το 99,9% της παγκόσμιας οικονομίας. Η ΤΝΤ Express δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1989. Στη διάρκεια της εικοσαετούς και πλέον πορείας της, η TNT Express Ελλάδος έχει αναδειχθεί σε σημαντική δύναμη στην ελληνική αγορά ταχυμεταφορών, ανταποκρινόμενη με ευελιξία και αποτελεσματικότητα στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της.

  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Η PressiousArvanitidis, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες εκτυπώσεων στην Ελλάδα, με ηγετική θέση στον κλάδο, σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, πιστοποιημένο έλεγχο ποιότητας και στελέχη με υψηλή τεχνογνωσία, αποτελεί εδώ και χρόνια τον πολυτιμότερο συνεργάτη μεγάλων ελληνικών & πολυεθνικών εταιρειών. Χάρη στη δυνατότητα που έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας, επιβεβαιώνει εμπράκτως την εταιρική της υπογραφή “Print your mind”, αφού υλοποιεί εκτυπωτικά, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον, «οτιδήποτε έχουν οι πελάτες της στο μυαλό τους».

  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
MANAGER
MANAGER
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2022 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team